Om StarsFireworks / Öppettider 2018

StarsFireworks  är ett varumärke som ägs av Fyrverkerifabriken i Ljungby.

 

Varumärket grundades 2010 efter att bolaget tagit fram fem unika Raketsatser i en helt ny design där två av de största raketerna Elvis (170g) och Monroe (160g) gick att köpa som lösa styckesvaror.

 

Året därpå fanns 15 nydesignade fyrverkeritårtor med proffisionella sammansättningar.

Vi har medvetet valt ett något mindre sortiment av vårat eget varumärke StarsFireworks än de stora aktörerna på den Svenska marknaden, men håller ett visst sortiment från bl.a Linders, Göteborgs FyrverkeriFabrik, Panda (Hanssons och FyrverkeriMästarna) samt Hammargrens.

 

I mellandagsförsäljningen 2018 kommer vi att ha Sveriges i särklass största Raket REA då det flaggas för förbud mot raketer med styrpinne till allmänheten under 2019. (gäller f.o.m 1 juni 2019)

 

De sista satserna innehållande Raketer med styrpinne kommer att säljas under våren så ni som vill ha tag på innan förbudet införs,  "SNABBA PÅ"

 

FyrverkeriFabriken i Ljungby skall sälja ut ca 50 000 raketet så det kommer att vara ett unikt tillfälle att inhandla en rejäl laddning raketer.  Välkomna!

 

När har vi öppet ?

 

Vi säljer året runt men har endast fasta öppettider i Mellandagarna och vid Påsk.

 

Ring oss och boka en tid för ett besök.

Tel. 070 730 73 73

 

 

Vi jobbar mycket med arrangemang och har därför inte möjlighet att ta emot besök utan förbokning. Bäst är kvällstid och helger.

 

Välkomna !